0
Вход и Регистрация
БЪРЗА ПОРЪЧКА 0899 973 924

Сувенири

Сувенири

Сувенирите са подаръци, които предизвикват емоции на радост и щастие, създават празнична атмосфера и незабравими моменти. Сувенирите в нашата секция на infozdrave.com, са с различно послание и характер - индивидуални подаръци, като бижута с елемент на емоция  Перла в мида, Тибетски купи - за хора с духовни търсения, както и Дамски раници и чанти с моден изглед, практичност и красив дизайн.

Перла в мида - Перла на любовта

Перла в мида създава запомнящи се спомени и това е една от основните причини, поради които хората я купуват – да отбележат своите специални събития.

Перла в мида в infozdrave.com символизира късмет. Освен естетическата си привлекателност,  тя придава и красота на ежедневието.

Тибетски пеещи купи

Тибетските пеещи купи на изток, традиционно се използват в духовната и медитативна практика в Тибет и в тибетско будистко общество. Те са известни също и като "пеещи чаши" или "звучни купи". Тези музикални инструменти са изработени от различни метални сплави и се характеризират със заоблен вид. В западния свят се използват по-често за медитация и лечение.

Работа с Тибетските пеещи купи

За да се произведе звук от тибетската пееща купа, тя се събужда с дървено чукче, което се завърта около горния й ръб. При нежно въртене на чукчето около ръба, се извлича характерен звук, който се счита за благотворен за медитация и релаксация. Звукът може да бъде дълбок и резониращ и често се използва за създаване на медитативна и спокойна атмосфера.

Когато Тибетската пееща купа се разпява с чукчето откъм кожената му част, звукът е плътен и мек. Когато се работи с дървената му част, без кожена обвивка, тонък е висок и звънък. Когато се комбинират звуците от различни тибетски купи, с различни размери, се извлича особено красива музика за релаксация. Когато се усвои практиката за разпяване на пеещата купа, водата, поставена в нея завира под въздействието на вибрацията.

Тибетските пеещи купи се използват в ритуали, молитви и медитации в тибетското будистко общество, както и в други духовни практики по целия свят. Считат се за средство за постигане на вътрешен мир, съсредоточеност и духовно обогатяване. Днес, те също се използват като инструменти за релаксация и снижаване нивата на стреса.

Тибетски пеещи купи - характеристики

Тибетските пеещи купи на infozdrave.com се предлагат в различни размери и с разнообразни дизайни в комплект с палисандрово дървено чукче, в единия край облечено с кожа. Възможно е да бъдат закупени за лично използване или колекциониране, както и да бъдат използвани от масажисти, терапевти и музиканти, за да добавят звукова терапия или музикални елементи в техните услуги или изпълнения. Притежаването на повече купи с различни тонове създава симфония от трептения и звуци в необикновено съчетание и предизвиква успокоение и духовна наслада.

Нашите сувенири Перла на любовта и Тибетска пееща купа намират широко приложение в маркетинга и рекламата. Те могат да бъдат подарени като корпоративни подаръци или раздадени на изложения и конференции. Това помага за укрепване на идентичността на марката и оставя положително впечатление у получателите. Тибетската пееща купа е специално украшение за всеки дом или магазин.

Дамски чанти и ранички от Италия

Италия е известна със своята дългогодишна традиция в производството на висококачествени чанти и раници. Италианските майстори за кожени изделия се славят със своето майсторство и използват най-добрите материали и ръчни методи за изработка. Те са известни в цял ​​свят със своите стилни и качествени продукти.

Ползвайки нашите подбрани модели дамски чанти и раници, ще се възползвате от италианския вкус, практичност и красота.

Нашите сувенири са не само красиви предмети, но и често служат като вид „ключ към миналото“. Те позволяват да се преживеят приятни спомени и да се създаде атмосфера на радост и щастие. Независимо какво ще изберете, сувенирите могат да дадат специално светоусещане и да оставят незаличима следа в паметта.

magnifier