• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Озонатор за въздух - цени и информация

     Озонатори - приложение и ползи

     Уредът Озонатор произвежда озон в безвредна концентрация. Озонът е светлосин газ със специфичен мирис. Състои се от три атома кислород и е много нестабилен. Разпада се до два атома кислород и един отрицателен йон. Още при откриването му е забелязано свойството му на силен дезинфектант.

     Защо имаме нужда от домашен Озонатор?

     Озонаторът,  като дезинфектант е многофункционална система за почистване, проектирана за различни задачи, като почистване на въздуха, неутрализиране на миризми, освежаване на вода и дори детоксикация на храна. Озонаторът е в състояние да произведе 400 милиграма озон на час, което е сравнимо с други модели от стандартната категория. Това е достатъчно, за да унищожи гъбичките и да спре токсините, както и миризмите от отравяне на въздуха в затворени закрити помещения, както и всякакъв вид агресивни вируси и бактерии.

     Приложения на озонатора и озонирането

     Озонаторът предлага напреднала и безопасна методика за детоксикация, използвайки силата на активния кислород. Крайните резултати са напълно несравними с обикновеното измиване с вода за плодове и зеленчуци, което ви позволява да получите оригинален вкус и абсолютна безопасност.

     Благодарение на компактните си размери този уред лесно се побира във всяка среда, прекратявайки миризми и оставяйки освежаващ въздух в стаи, офиси, гардероби, тоалетни, хладилници и т.н. Вредните замърсители и микроорганизмите във въздуха на закрито се унищожават на молекулярно ниво в среда, наситена с озон.

     Основни предимства на дезинфекцията с Озонатор:

     Безпрецедентна, дълбока стерилизация и дезинфекция с озон, от която нищо не може да се скрие и при което без усилие се неутрализират микроскопични частици от вредни вещества, гъбички и др.

     Пълен контрол на миризмите: всички неприятни и нежелани химически миризми не могат да продължат да съществуват по-дълго в среда на озон, тъй като тяхната молекулярна структура се нарушава, така че нищо няма да ви попречи да дишате чист и свеж въздух.

     Винаги свеж: активираният кислород (O3) бързо се разгражда в обикновен кислород (O2), след спиране на потока от озон. Притокът на допълнителен кислород в затворени пространства води до активиране на клетките в човешкото тяло, а също така засилва кръвообращението и подобрява скоростта на метаболизма.

     Озонираната вода може да се използва като естествено освежаващо средство за вашата кожа. Освен всичко споменато, използването на тази вода за миене на зъбите също така предотвратява разпространението на микроби в устната кухина.

     Добавянето на порции вода с озон, в аквариуми и аквариуми увеличава плътността на кислорода, което драстично намалява шансовете за разпространение на инфекции и водни заболявания. В допълнение към това режимите за смяна на водата няма да ви безпокоят толкова често, колкото преди.

     Ползи от озон, озониране и озонатор:

     • Кристално чиста вода за всички: неизчерпаем източник на питейна вода без химически добавки с минимални разходи.
     • Безопасност на храните: без остатъци от химикали, без пестициди или остатъци от торове във вашите плодове и зеленчуци.
     • Лично здравеопазване: озонираната вода е идеална за измиване на кожата и сутрешни козметични процедури. Редовното къпане с озон предотвратява ускоряването на процесите на стареене на кожата.
     • Компактен, мобилен, адаптивен: проектиран да бъде възможно най-удобен, този уред се представя еднакво добре в различни вътрешни среди като офиси, хотели, ресторанти и т.н.

     Приложения: конферентна зала, офис, хол, спалня, баня, кухня, хотелска стая, трапезария, мазе, перално помещение.

      

     Допълнителни ползи:

     • Унищожава формалдехид.
     • Премахва миризмите, намалява кръстосаната инфекция между дома / работата.
     • Филтрира дима.
     • Отделя голям брой отрицателни йони, облекчава умората.
     • Подобрява микро средата, качеството на съня, повишава имунитета.

     Предимства:

     • Без спрейове или освежители за въздух
     • Без химична обработка

      

   • Newsletter