• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Доставка и срокове

     Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт и клиентите получават 20% намаление от цените на куриера. В този случай стоките се изпращат от офис на Еконт. Поставяме опция да прегледате преди да заплатите на куриера поръчания продукт. Техниката винаги пътува застрахована. Препоръчваме да отворите пратката пред куриера, за да установите цялостта на стоката. Ако е счупена или повредена, имате право да изискате съставяне на протокол за увредена стока. 

     Извършваме доставка и с куриерска фирма Рапидо. Цената на доставката, която ще бъде изчислена е ориентировъчна. За точната сума на транспорта задължително ще Ви уведомим.

     Ако желаете доставка с посочена от Вас куриерска фирма, то изпращането става от адреса на нашия склад. 

     Поръчки, направени до 14:00 часа се изпълняват същия ден. Поръчки заявени след 14:00 се изпаращат на следващия работен ден, ако не е възможно да се обработят в същия. При необичайни ситуации, изпращането се извършва за 2-3 дни. Куриерските фирми доставят пратките на следващия ден след изпращането. За малките населени места без офиси на Еконт или Спиди доставката става според графика на куриерите.

     Доставката на стоките е за сметка на получателя, освен ако на станицата на продукта не е указано друго. Поръчки над 250 лв пътуват за наша сметка.

     Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия: 

     - не е употребявана
     - няма механични повреди;
     - тя е с оригиналната си опаковка, включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
     - придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.


     Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0876 977 880 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 7 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача.

      

   • Newsletter