• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Кана за жива и мъртва вода

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: К

     Кана за жива и мъртва вода.

     • Пластмасова кана с вместимост 2 л. 
     • Керамичен съд.
     • Електроди.

      

     24 месеца гаранция за физически лица.

      

     Керамичният съд се поставя в каната откъм нейната дръжка. И двата съда се напълват с вода едновременно до  около 1 сантиметър под горния ръб на керамичния (каолинов) съд. Капакът се поставя и затваря каната, като железният (неръждаем) електрод откъм захранващия кабел влиза в керамичния съд. Върху капака на каната има надписи „жива вода” и „мъртва вода”. Тези надписи определят каква вода се образува около електродите, които са под тях.

     Времето за активиране (разделяне) на неутралната вода на жива и мъртва е средно 40-45 минути. Не е проблем ако евентуално превишите това време. След приготвяне на активирана вода пресипвайте двата вида вода в отделни за предпочитане стъклени съдове и така я съхранявайте преди употреба.

     Времето за съхранение на живата (алкална) вода е максимум два дни, но е най-добре и препоръчително да я използвате в деня на приготвянето.  Времето за съхранение на мъртвата вода е 4-5 дни но е желателно да я използвате до два дни след приготовлението и.

     След приготвяне на жива и мъртва вода съхранявайте керамичния съд задължително на сухо място далеч от влага (в противен случай по него обезателно ще се образува плесен по външните му стени).

     Ако ви е нужна топла активирана вода то я затоплете или кипнете преди да я активирате.

     При активиране на вода тя се деминерализира, при което се освобождава от соли, минерали, варовик и всички вредни примеси(бактериите умират също). По тази причина не е нужно и задължително да активирате минерална или изворна вода.

     Като деминерализирана (освободена от соли и минерали) активираната вода е много силен разтворител и поглъща токсините и всички видове отрови от човешкия организъм. По тази причина активираната вода и преди всичко живата (алкална) е идеален антиоксидант и детоксикатор за организма.

     В инструкцията следват подробни описания как и каква вода да използвате при различни болестни  състояния.   

     Обикновената чешмяна вода е неутрална. Пълна е с примеси, като хлор, флуор, варовик причиняващ котлен камък и камъни в бъбреците и жлъчката + всякакви видове възпаления и увреждания на здравето. Като цяло водата по тръбопроводите отслабва имунната система и разболява. Хлорът и флуорът във водата отслабват и увреждат мозъчната дейност.

         Какво прави електрическият активатор за ВОДА?

     • На електролитен принцип водата бива разделена от неутрална на жива (алкална)  и мъртва (киселинна).
     • Живата вода действа стимулиращо, тонизиращо и с възстановително-оздравителни въздействие върху вашият организъм. Тя е мека, бързо усвояваща се и отличен разтворител на токсините, и идеален антиоксидант. Неутрализира киселините в стомаха, гърлото, устната кухина. Постепенно разтваря камъните в бъбреците и жлъчката. Укрепва и възстановява простатата. Изключително бързо стимулира организма и имунната система да се самолекува и самовъзстановява при простуди, грип, астма, рак и др. Живата вода бързо и ефективно сваля кръвната захар а в отделни случаи при системно в големи количества приемане  подпомага излекуването при диабет. Живата (алкална) вода увеличава кръвното налягане и дава много енергия на тялото и клетките в човешкия организъм, като постепенно го регулира до нормализиране за постоянно, при случаи с ниско или високо кръвно. По тази причина ако сте често с високо кръвно налягане живата вода през деня я приемайте често но на малки дози от две-три глътки, така че да нямате рязък скок на кръвното; а мъртва вода приемайте вместо лекарството за високо кръвно. По този начин ще поддържате нормално кръвно налягане.
     • При необходимост от прием и на двете води то между пиенето на жива и мъртва вода, е желателно да имате пауза от минимум 30 минути, в противен случай смесвайки се двете води те се неутрализират ставайки на обикновена пречистена вода.
     • Живата (алкална) вода е особено полезна при раково заболяване и туморни образувания. Ракът и туморите винаги и задължително са кисели и пропити с пикочна киселина. Киселината е естествената и най-благоприятна среда за рака. Абсолютно всеки човек с диагноза рак има повишена киселинност на кръвта а съответно и на урината.  Алкалната среда е смъртоносна и разрушителна за всеки рак и тумор и препятства появата или разрастването им. За целта, ако имате проблем с рак или повишена киселинност, приемайте ежедневно средно два литра жива (алкална) вода.  Два литра прием на жива вода е препоръчителен и за всеки здрав човек, като по този начин вие се поддържате в отлично здраве а организмът ви е много по-силен и устойчив срещу каквото и да е заболяване.  Приемът на жива вода не е ПАНАЦЕЯ, но е добра предпоставка мощно подпомагаща за дълголетие и добро здраве.
     • Мъртвата вода е леко киселинна и е с много мощни бактерицидни свойства. Идеален дезинфектант. Понижава кръвното налягане и подходяща да го поддържа нормално при възрастни. Премахва напълно пърхота и усложненията със себореята при редовно и системно обливане и втриване на леко затоплена мъртва вода. Убива бактериите и паразитите в устата, гърлото, стомаха, хранопровода. При редовно жабурене напълно премахва лошия дъх дължащ се на бактерии и киселини от разлагащата се храна и хранителна среда за тях. Редовното жабурене с мъртва вода напълно разтваря зъбния камък. Приемането на чаша мъртва вода вечер успокоява нервната система и стомаха  и  помага при безсъние, тревога и депресивни състояния. Мъртвата вода е идеална за компреси и вътрешен прием, като има мощно антивъзпалително действие.  Външно – мъртвата вода е отличен автършейв и дезинфектант за кожата…Успокоява и премахва зъбобола при няколко минутно жабурене…
     • Водата, преминала през електрическият активатор и разделена на жива и мъртва, бива пречистена от вредните и болестотворни примеси, които се отделят във вид на вече безвредни утаечни частици.
     • След приготвяне на активирана вода, съхранявайте каолиновия съд на светло и сухо място и така ще го предпазите от плесени.

     Използвайки каната – активатор за Жива и Мъртва вода, ние имаме в ръцете си мощен инструмент, подпомагащ постигането на излекуването и  поддържането на добро здраве на най-достъпна цена и с максимални резултати, които понякога с удивление наричаме чудеса.

   • Newsletter