• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899 973 924
    • Ползите от детоксикиращи пластири Foot patch.

     Ползите от детоксикиращи пластири Foot patch.

     Пластмасата, опасните химикали, добавки, оцветители, консерванти и всякакви добавки, някои от които се считат за изключително опасни за здравето, отдавна са станали част от храната, въздуха и водата, с които поддържаме живота си. Тези замърсители вече са навсякъде в околната среда и трудно можем да ги избегнем. Ако такива замърсители попаднат в тялото ни, те се разграждат там и се отлагат в тъканите, бъбреците, черния дроб и мозъка. Дори малки количества от него блокират важни метаболитни процеси и образуват голям брой свободни радикали, които нарушават енергийното снабдяване на тялото. Липсата на енергия в организма често се проявява под формата на умора, изтощение, замаяност, проблеми с концентрацията, мигрена, депресия, хронични заболявания и много други. Ако тези токсини не се изхвърлят, те могат да разболяват сериозно в дългосрочен план.

     Детоксикиращите пластири от серията Foot patch са продукт на източната нетрадиционна медицина. Те са ефективно профилактично средство, което има за цел да извлече замърсявания и токсини от тялото. Поставят се на стъпалата на краката, където са проектирани всички акупунктурни точки, свързани с органите в човешкото тяло. Обработените екстракти, съдържащи се в пластирите, действат едновременно в няколко посоки:  извеждат токсините през кожата, облекчаване на възпаленията, подпомагат нормалните функции на всички органи. Детоксикиращите пластири Foot patch помагат за укрепване на имунната система и подобряват качеството на съня, балансирането на емоциите, облекчаването на умората и болките и намаляването на нивата на стреса.

     За максимална полза от употребата на детоксикиращите пластири Foot Patch производителят е добавил съставки, които имат допълнителен ефект върху съня, имунната система, метаболизма, енергизирането или болката. Допълнителни съставки са билкови смеси от зелен чай, лавандула, женшен, джинджифил или аромат от роза. Те се съчетават идеално с целите на профилактиката и създават допълнително усещане за здраве и хармония.

     Как да използвате пластирите за детоксикация Foot patch: използват се през нощта по време на сън. Залепете пликчето със сместа за детоксикация върху пластирите с гладката им хартиена страна. След това ги поставете на стъпалата на краката си преди лягане. След сън лепенките трябва да бъдат свалени, а остатъкът върху кожата на краката да бъде измит. Минималният курс е от 15 последователни дни.

     Противопоказания: не поставяйте върху отворени рани. Всеки пластир е само за еднократна употреба.

     Детокс пластирите за крака са подходящи за всички, независимо от възрастта. Изчистването от токсини и замърсявания с пластири за детоксикация е най-икономичният начин за изчистване на тялото в сравнение с други програми. Освен това се отличава с лекота и достъпност на използване. Като поверите своя избор на пластирите з детоксикация Detox Patch, вие се спасявате от от всякакви диети и ограничения върху храненето.

     Детоксикиращите пластири, направени от естествени съставки, са безопасна алтернатива на скъпите процедури, които пречистват тялото от токсини. Изработени от естествени съставки, те помагат на тялото ви да се отърве от токсини като тежки метали, метаболитни странични продукти и замърсяване и др. Първата стъпка към по-добро здраве е изчистването на организма от токсини и замърсители, както и редовно поддържане на постигнатото състояние с редовна профилактика. Разбира се, лична грижа остава здравословното хранене, редовен спорт и движение, туризъм и почивка.

      

   • Newsletter