• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0899973924, 0877444873
    • Принцип на йонната детоксикация

     Йонен детоксикатор

       През 2003 г.е връчена Нобелова награда по химия на американските учени Питър Агре (Peter Agre) и Родерик Маккинън (Roderick MacKinnon), за откритието им на водните канали на клетъчните мембрани. 

        Те изясняват как и колко соли (йони) от водата се транспортират от и в клетките на човешкото тяло. Тези открития са много важни за разбирането за повечето болести, свързани с бъбреците, сърцето, мускулите и нервната система. Питър Агре е професор по биохимия и медицина в университета по медицина Джон Хопкинс в Балтимор, САЩ. Родерик Маккинън е професор по молекулярна неврология и биофизика в Рокфелеровия университет в Ню Йорк, САЩ.

        От повече от сто години хората подозират, че клетките на тялото съдържат специфични канали за транспортиране на водата. Едва през 1988 Питър Агре успява да изолира протеини на мембраните. Тогава той разбира, че това трябва да са дълго търсените водни канали. Тези канали генерират електрически сигнали, които пренасят сигналите в нервната система. Нобеловият комитет заявява, че това откритие отваря вратата към цяла серия нови изследвания в областта на биомеханиката, физиологията и генетиката на бактерии, растения и бозайници. Другият вид канална мембрана е йонният канал, отговорен за функционирането на нервната система и мускулите. Той може да съдейства за предаване на съобщения в нервната система. Родерик Маккинън изненадва цялото изследователско общество, когато през 1998 год. определя структурата на този канал. Селекционният комитет потвърждава: ,, Можем да видим йоните да плуват през канали, които могат да се затварят или отварят от различни сигнали в клетките.”

     Принцип на пречистване чрез йони

        Човешкото тяло е съставено от клетки, а основните компоненти на клетките са клетъчни мембрани, цитоплазма и нуклеиди. Клетъчната мембрана представлява важен канал за обмяна на вещества както между клетките, така и вътре в тях. Тя поддържа равновесието между вътрешната и външната среда. Когато електрическия потенциал на мембраната е между 70 и 90 mV, клетката работи добре, обменя хранителни вещества и отстранява токсини. Ако се наруши електрическия потенциал на мембраната, пропускливостта й се променя и способността за пречистване намалява, което възпрепятства изхвърлянето на токсините. Натрупването им намалява имунитета и води до преждевременно остаряване и лошо здраве. Тялото е като огромен магнит, който привлича токсините. Тежки метали, неразградени протеини, холестерол, плака и многото химикали, които се съдържат във водата, въздуха и храната, се отлагат в ставите, органите, нервите и тъканите. Тези токсини нарушават нормалните функции на тялото и създават среда за болести, алергии и проблеми с имунната система.

        Здравето и животът на хората зависят от количеството електричество в тялото. Ако човек е здрав, той трябва да има 80% отрицателни йони и 20% положителни йони. Йоните са заредени атоми, загубили или получили електрически заряд, което им позволява да образуват електрично поле, което може да привлича и неутрализира частици с обратен заряд и да ги извлича от тялото.

        Йонната технология е тайната на успеха на прибора за детоксикация, който генерира положителни и отрицателни йони по време на процедурата. Това важно откритие прави възможно премахването на натрупаните токсини. Йонното пречистване може да възстанови необходимия електрически потенциал на клетъчните мембрани. Благодарение на проводящата способност на човешкото тяло, то е способно да възприеме същото електрично поле, като това на йонизираната вода, когато стъпалата се потопят във вода с отрицателни йони. По този начин може да се поддържа подходящото електрично поле на клетъчните мембрани, да повиши енергията и да подобри изчистването. Под влиянието на отрицателните йони, токсините напускат тялото през над две хиляди пори на стъпалата. Водата променя цвета си, защото изхвърлените в нея токсини взаимодействат с положителните и отрицателните йони във водата - ,,видимо изчистване”.

        Ефектът от процедурата може да бъде проверен, а резултатите да бъдат сравнени с различни видове тестове – кръвни, на урината, и т.н., преди и след процедурата. Този процес е невероятен пречистващ метод за цялото тяло. Често е възможно да бъдат намалени болка, подувания, отоци, причинени от начина на живот и хронично натрупване на токсини в тялото. Трайността на ефекта от детоксикацията зависи и от начина на живот на пациента.

      

     www.infozdrave.com

   • Newsletter